4,1/5 på Facebook

baseret på 17 anmeldelser

3,3/5 på Google

baseret på 113 anmeldelser

3/5 på Tripadvisor

baseret på 29 anmeldelser

2,9/5 på Trustpilot

baseret på 20 anmeldelser

Hver 8 kop gratis

Når du kommer igen, så er hver 8 kop kaffe eller te gratis.

Selskaber op til 200

Vi har plads i restauranten op til 200 personer - men husk at booke inden.

Solrig gårdhave

Kom til Amagers nye perle i vores solrige gårdhave - væk fra storbyens larm.

Brunch fra 95 DKK

Byg selv din egen brunch fra kun 95 DKK med 3, 5 eller flere retter.

Hver 8 kop gratis

Når du kommer igen, så er hver 8 kop kaffe eller te gratis.

Selskaber op til 200

Vi har plads i restauranten op til 200 personer – men husk at booke inden.

Solrig gårdhave

Kom til Amagers nye perle i vores solrige gårdhave – væk fra storbyens larm.

Brunch fra kun 95 DKK

Byg selv din egen brunch fra kun 95 DKK med 3, 5 eller flere retter.

Bistronomi, Amager Centret

Med sin unikke beliggenhed i Amager Centrets smukke gårdhave, byder BISTRONOMI Kitchen & Bar velkommen til Italiensk, Fransk og Nordisk fusion. Vores koncept er casual dining, hvor alle føler sig velkommen i hyggelige og minimalistiske rammer indrettet med et nordisk touch.

Vi byder både på brunch, frokost samt aftenretter alle ugens 7 dage i tidsrummet kl. 10.00-19.30 i hverdage, og 10.00-17.00 i weekender.

Psssst… Har i set vores nye solrige gårdhave med nordens største levende plantevæg, hvor vi har plads til over 200 spisende gæster? Her sidder man både væk fra storbyens larmede trafik samt med masser af sol og hyggelig gårdmusik med lækker sommer-vibes. En ægte Oase… Vi glæder os til at byde jer velkommen inde i Amagers nye perle 🙂

Byg-Selv-Brunch

Alle ugens 7 dage fra Kl. 10.00 til 14.00, kan i nyde godt af vores populære byg-selv-brunch, hvor du selv sammensætter dine yndlings brunch retter.

Der er stort og lækkert udvalg i alt fra hjemmebag og æg til oksepølser, friskbagte croissanter og sprøde vegetar forårsruller mm.

Brunch

3 retter 95 DKK
5 retter 145 DKK
Ekstra ret 35 DKK
Facebook

★★★★★

God mad

Der serveres god mad, som uanset hvor mange gæster der er, kommer hurtigt, samtidig er personaler rigtig rigtig søde, venlige og imødekommende. Her vil jeg komme tit.
Jesper
via Facebook

★★★★★

Kan varmt anbefales

Dejlig og flot anrettet mad, og en meget venlig og opmærksom betjening. Vi kommer gerne igen og kan varmt anbefale stedet.
Henrik
via Facebook

★★★★★

Skønt sted

Skønt sted – klart anbefales🤗 vi fik den bedste betjening og vi følte os velkommen.
Camilla
via Facebook
Google

★★★★★

Dette vores go-to sted

Når vi endelig forlader Jylland for, at tilbringe nogle dage på Sjælland, så er dette vores go-to sted. Maden er udsøgt, hyggelig og hjemlig atmosfære fordi personalet er så opmærksom på en. Deres fritter og trøffelmayo er to die for. Også er vi så begejstrede for deres byg-selv-brunch, aldrig har vi oplevet noget så lækkert som deres hjemmebag, hjemmerørte salater og dip. – ej og forglemme deres cremede røræg.
Olivia
via Google

★★★★★

Kan varmt anbefales

Vi bestilte sammensat brunch. Det var SÅ lækkert! Valgte blandt andet Fry Kyllingelår, grove fritter med aoli, og avokado med sesam frø og tomater. Sød og smilende betjening. Der kommer jeg helt sikkert igen🤩👌🏽
Louise
via Google

★★★★★

Ikke sidste gang herfra

Jeg var med min mor og min datter på Bistronomi for første gang, må sige det var en meget positiv oplevelse, Vi bestilte 3 forskellige retter, og blev overraskede over hvor delikat det var anrettet, og hvor godt det smagte, det var 3 retter helt i top, cæsar salaten var vildt lækker med det dejligste grillede saftige kylling og ristet parmesan der var SÅ sprødt, en spicy burger saftig med lækre pommes frites og god dressing.. Min mor fik en trøffel linguine med svampe og cremet sauce.. Hold nu op, der var helt stille mens vi spiste, det var virkelig lækkert.
Linda
via Google
Trustpilot

★★★★★

Kæmpe anbefaling

Fantastisk service, det er dejligt at komme et sted og personalet giver sig tid til at snakke med en, maden smagte fantastisk, og prisen er helt iorden i forhold til hvad man får ud af det.
Magnus
via Trustpilot

★★★★★

Fantastisk service

Fantastisk service, venligt og imødekommende personale. Maden smagte fantastisk og til en rigtig god pris. Jeg skal helt klart komme her igen.
Nazanin
via Trustpilot

★★★★★

Fantastisk

Jeg besøgte Bistronomi og prøvede deres burger, og jeg må sige, at jeg var imponeret. Burgeren var rigtig velsmagende og saftig, og den var tilberedt til perfektion. Brødet var også frisk og blødt, og det passede godt til resten af ​​ingredienserne. Personalet var også meget venligt og hjælpsomt, og de sørger for, at min oplevelse var god. Restauranten har en afslappet og hyggelig atmosfære, som gjorde det til det perfekte sted at nyde min burger. Alt i alt kan jeg anbefale Bistronomi’s burger til alle, der er på udkig efter en god burgeroplevelse i byen. Jeg vil helt sikkert besøge restauranten igen og prøve nogle af deres andre retter.
Ahmet
via Trustpilot
Tripadvisor

★★★★★

Lækker value for money brunch

De har et super brunch-koncept frem til kl. 14, hvor man kan vælge imellem en række forskellige komponenter indenfor kategorierne mejeri, grønt, æg, kød, brød etc. – enten 3 eller 5 til meget rimelige standardpriser eller efter behov. Alle småretter er smukt tilberedt og smager lækkert. Der er kælet for sagerne og selve bistroens indregning er også smagfuld i nordisk tema med lyst træ og grøn, åndende plantevæg. Vi bestemt komme her næste gang jeg er i Amager Centret.
Jes
via Tripadvisor

★★★★★

Velsmag, ernæring, hygge og god service

En lille oase i Amagercentret, hvor vi kunne nyde solen, mens vi spiste gastronomisk, lækker, gourmetagtig mad, som tillige havde en god ernæringsmæssig sammensætning. Kulinarisk oplevelse og god service.
Lykke
via Tripadvisor

★★★★★

Superb!

Fra vi tog det første skridt ind i Bistronomi, blev vi allesammen overvældet over den knald gode service.. maden var simpelthen delicious, og det blevet serveret meget fornemt og ikke mindst hurtigt! Hvis vi kunne, havde vi givet det hele 10 stjerner men desvære er der kun 5.. især ham den smilende med det lange hår var super, han var virkelig venlig og smilende, og spurgte om vi manglede noget. Som sagt, det var bare helt igennem en superb oplevelse! Vi kommer ihvertfald igen snart, og vi anbefaler også at andre smutter forbi og selv får oplevet hvor dejligt stedet er med egen øjne (og smagsløg) 😁
Lukas
via Tripadvisor

À la carte

Mad

Lækker mad inspireret af det Italienske, franske og nordiske køkken

Få serveret mad af de lækreste råvarer af vores smilende personale.

Vælg mellem et apetizerz, burgere, salater, smørrebrød og meget mere.

Bistronomi Billeder-19

BAR & COCKTAILS

Baren

Fantastisk coktailbar med stort og bredt udvalg…

Vores cocktailmenu er personligt udarbejdet af vores bar manager.

Vi serverer endvidere kolde øl og har et omfattende vinkort. Baren holder åbent i hele restaurantens åbningstid.

Lokation

AMAGER CENTRET
Reberbanegade 3 st 156, 2300 København S

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på hvad der sker hos Bistronomi.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side: