Kontakt

Ved selskaber over 10 personer bedes De venligst reservere bord på forhånd. Vi foretrækker ligeledes en forudbestilling af maden.

Vi glæder os til at byde Dem velkommen.


  4,1/5 på Facebook

  baseret på 17 anmeldelser

  3,3/5 på Google

  baseret på 113 anmeldelser

  3/5 på Tripadvisor

  baseret på 29 anmeldelser

  2,9/5 på Trustpilot

  baseret på 20 anmeldelser

  Hver 8 kop gratis

  Når du kommer igen, så er hver 8 kop kaffe eller te gratis.

  Selskaber op til 200

  Vi har plads i restauranten op til 200 personer - men husk at booke inden.

  Solrig gårdhave

  Kom til Amagers nye perle i vores solrige gårdhave - væk fra storbyens larm.

  Brunch fra 95 DKK

  Byg selv din egen brunch fra kun 95 DKK med 3, 5 eller flere retter.

  Hver 8 kop gratis

  Når du kommer igen, så er hver 8 kop kaffe eller te gratis.

  Selskaber op til 200

  Vi har plads i restauranten op til 200 personer – men husk at booke inden.

  Solrig gårdhave

  Kom til Amagers nye perle i vores solrige gårdhave – væk fra storbyens larm.

  Brunch fra kun 95 DKK

  Byg selv din egen brunch fra kun 95 DKK med 3, 5 eller flere retter.

  Åbningstider

  Mandag 10 - 21
  Tirsdag 10 - 21
  Onsdag 10 - 21
  Torsdag 10 - 21
  Fredag 10 - 21
  Lørdag 10 - 21
  Søndag 10 - 21

  OBS: Køkkenet lukker alle dage kl. 20:00

  Lokation

  AMAGER CENTRET
  Reberbanegade 3 st 156, 2300 København S

  Facebook

  ★★★★★

  God mad

  Der serveres god mad, som uanset hvor mange gæster der er, kommer hurtigt, samtidig er personaler rigtig rigtig søde, venlige og imødekommende. Her vil jeg komme tit.
  Jesper
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Dejlig og flot anrettet mad, og en meget venlig og opmærksom betjening. Vi kommer gerne igen og kan varmt anbefale stedet.
  Henrik
  via Facebook

  ★★★★★

  Skønt sted

  Skønt sted – klart anbefales🤗 vi fik den bedste betjening og vi følte os velkommen.
  Camilla
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Dette vores go-to sted

  Når vi endelig forlader Jylland for, at tilbringe nogle dage på Sjælland, så er dette vores go-to sted. Maden er udsøgt, hyggelig og hjemlig atmosfære fordi personalet er så opmærksom på en. Deres fritter og trøffelmayo er to die for. Også er vi så begejstrede for deres byg-selv-brunch, aldrig har vi oplevet noget så lækkert som deres hjemmebag, hjemmerørte salater og dip. – ej og forglemme deres cremede røræg.
  Olivia
  via Google

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Vi bestilte sammensat brunch. Det var SÅ lækkert! Valgte blandt andet Fry Kyllingelår, grove fritter med aoli, og avokado med sesam frø og tomater. Sød og smilende betjening. Der kommer jeg helt sikkert igen🤩👌🏽
  Louise
  via Google

  ★★★★★

  Ikke sidste gang herfra

  Jeg var med min mor og min datter på Bistronomi for første gang, må sige det var en meget positiv oplevelse, Vi bestilte 3 forskellige retter, og blev overraskede over hvor delikat det var anrettet, og hvor godt det smagte, det var 3 retter helt i top, cæsar salaten var vildt lækker med det dejligste grillede saftige kylling og ristet parmesan der var SÅ sprødt, en spicy burger saftig med lækre pommes frites og god dressing.. Min mor fik en trøffel linguine med svampe og cremet sauce.. Hold nu op, der var helt stille mens vi spiste, det var virkelig lækkert.
  Linda
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Kæmpe anbefaling

  Fantastisk service, det er dejligt at komme et sted og personalet giver sig tid til at snakke med en, maden smagte fantastisk, og prisen er helt iorden i forhold til hvad man får ud af det.
  Magnus
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Fantastisk service, venligt og imødekommende personale. Maden smagte fantastisk og til en rigtig god pris. Jeg skal helt klart komme her igen.
  Nazanin
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk

  Jeg besøgte Bistronomi og prøvede deres burger, og jeg må sige, at jeg var imponeret. Burgeren var rigtig velsmagende og saftig, og den var tilberedt til perfektion. Brødet var også frisk og blødt, og det passede godt til resten af ​​ingredienserne. Personalet var også meget venligt og hjælpsomt, og de sørger for, at min oplevelse var god. Restauranten har en afslappet og hyggelig atmosfære, som gjorde det til det perfekte sted at nyde min burger. Alt i alt kan jeg anbefale Bistronomi’s burger til alle, der er på udkig efter en god burgeroplevelse i byen. Jeg vil helt sikkert besøge restauranten igen og prøve nogle af deres andre retter.
  Ahmet
  via Trustpilot
  Tripadvisor

  ★★★★★

  Lækker value for money brunch

  De har et super brunch-koncept frem til kl. 14, hvor man kan vælge imellem en række forskellige komponenter indenfor kategorierne mejeri, grønt, æg, kød, brød etc. – enten 3 eller 5 til meget rimelige standardpriser eller efter behov. Alle småretter er smukt tilberedt og smager lækkert. Der er kælet for sagerne og selve bistroens indregning er også smagfuld i nordisk tema med lyst træ og grøn, åndende plantevæg. Vi bestemt komme her næste gang jeg er i Amager Centret.
  Jes
  via Tripadvisor

  ★★★★★

  Velsmag, ernæring, hygge og god service

  En lille oase i Amagercentret, hvor vi kunne nyde solen, mens vi spiste gastronomisk, lækker, gourmetagtig mad, som tillige havde en god ernæringsmæssig sammensætning. Kulinarisk oplevelse og god service.
  Lykke
  via Tripadvisor

  ★★★★★

  Superb!

  Fra vi tog det første skridt ind i Bistronomi, blev vi allesammen overvældet over den knald gode service.. maden var simpelthen delicious, og det blevet serveret meget fornemt og ikke mindst hurtigt! Hvis vi kunne, havde vi givet det hele 10 stjerner men desvære er der kun 5.. især ham den smilende med det lange hår var super, han var virkelig venlig og smilende, og spurgte om vi manglede noget. Som sagt, det var bare helt igennem en superb oplevelse! Vi kommer ihvertfald igen snart, og vi anbefaler også at andre smutter forbi og selv får oplevet hvor dejligt stedet er med egen øjne (og smagsløg) 😁
  Lukas
  via Tripadvisor